ВЕТМЕДИКУС

02962 1915   0889/514340

Студентски град, София

vetmedicus@yahoo.com

Телефон: 02-962-19-15

ПРЕГЛЕДИ И КОНСУЛТАЦИИ

 

    Услугите,които предлагаме, са подробно описани в ценоразписа в раздел "За Вас".

    В нашата  ветеринарна клиника имаме задълбочени познания в дисциплини като вътрешни болести, обща хирургия, инфекциозни и паразитни заболявания ,акушерство и гинекология, дерматология (д-р Стойнова е член на Българската асоциация по ветеринарна дерматология), кардиология (д-р Петров е член на Българската асоциация по ветеринарна кардиология), и ендокринология (д-р Цонева е може би най-добрият специалист в областта на ветеринарната диабетология в София).

 

    За щастие, клиничният опит, който имаме зад гърба си, ни научи да гледаме цялостно на всеки казус и да търсим причинно-следствените връзки, довели Ви с възникнал проблем. Ето защо, при проведен преглед или консултация при нас, Вие ще получите не само конкретно решение, но и много полезни съвети и напътствия относно как да сведете до минимум неприятните за Вас и Вашите домашни любимци посещения, свързани с терапия на различни заболявания.

 

    Стараем се във всеки удобен момент да запознаваме нашите клиенти с най-новите тенденции в храненето и отглеждането на домашните им питомци, както и най-ефикасните ветеринарно-медицински препарати, които използваме когато се налага.

 

    Имаме разработени сезонни профилактични програми, при прилагането на които ще предотвратите почти на 100% вероятността вашият любимец да се разболее от някое коварно заболяване пренасяно от кърлежи (Лаймска болест, ерлихиоза, анаплазмоза, бабезиоза), комари (дирофилариоза), или бълхи (междинен гостоприемник на един вид тения - Dipilidium caninum и причинители на алергичен дерматит)

 

    Ваксиналните схеми по които работим, ще предпазят Вашето куче от заразяване с парвовироза, гана, инфекциозен хепатит, лептоспироза ,параинфлуенца, бяс и "кучешка кашлица", а котката Ви от котешки херпесен ринотрахеит, калицивирус, панлевкопения, хламидийна инфекция и котешка левкемия.

 

    Напоследък все по-често срещани са хранителните алергии. За жалост този проблем се подценява от много стопани. Ако имате желание и търпение, ние ще Ви препоръчаме най-подходящите храни, съобразявайки се с вкусовите претенции на Вашите любимци.

 

    В заключение бихме искали да кажем, че здравословния начин на живот не е запазена територия само за хората. За жалост или не обаче, това дали Вашият питомец ще живее по този начин, зависи изцяло от Вас!

 

Ние ще направим всичко необходимо, за да Ви помогнем :)

 

 

 

 

 

Ветмедикус

Най-добрата ветеринарна клиника в София!

Контакти

Студентски град, бул. Акад. Стефан Младенов 46

02-962-19-15

vetmedicus@yahoo.com

Галерия

Copyright © 2018 All rights reserved.